Kennismaken

Organisaties in hun kracht zetten. Concrete doelen en resultaten in samenwerking tot stand brengen, daar krijg ik energie van.

Opdrachtgevers beschrijven mij als een frisse wind en verbinder die nieuwe mogelijkheden helpt ontdekken en realiseren en pijnpunten oplost. Ik help uw organisatie die stap te zetten die nu nog een brug te ver lijkt te zijn.

Pijlers voor de verandering zijn Mens, Proces en Systeem. Mensen maken het verschil. Ik focus mij hierbij op inzicht in nut en noodzaak, eigenaarschap en competentieontwikkeling al dan niet in combinatie met (team)coaching. Het proces om tot nieuwe ontwikkelingen te komen begeleid is desgewenst in brede zin. Ondersteunende systemen worden door uw organisatie geleverd.

In mijn werk heb ik meer dan 20 jaar ervaring als leidinggevende en project- en procesmanager bij 
overheid, zorginstellingen, scholen en bedrijfsleven. Hier heb ik ervaren dat niet de materie maar de focus en de verbinding de 
kritische succesfactoren zijn. Met deze kennis ligt mijn ambitie op het vergroten van effectiviteit van 
projecten en professionals in hun eigen werkomgeving. Als leidinggevende, coach of projectmanager.

Tevens ben ik Individueel Coach (management) en Teamcoach. Ik ben gecertificeerd bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Een unieke combinatie die mij versterkt als manager en coach bij zowel organisatievraagstukken als projecten waar mensen het verschil maken.

Ellis

Ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek!

Ellis Brinkman


LSPM
Ing. Ellis Brinkman MBA
06-53378736
ellis@lspm.nl
www.lspm.nl

Postadres
LSPM
Hoofdweg 35
7382 BE Klarenbeek